Skip to content

Gordijnen

Gordijnen beïnvloeden de sfeer in een huis. Zij worden vaak gekozen om hun decoratieve aspect, maar er is nog een groot aantal eigenschappen die bij de keuze van belang is.

Ze voorkomen dat iedereen naar binnenkijkt en creëren privacy. Bovendien houden gordijnen de kou tegen en ook de akoestiek van een vertrek kan positief beïnvloed worden.
Gordijnstoffen zijn er in verschillende kwaliteiten. Naast de keuze van het materiaal zijn er nog andere manieren om gordijnen te verfraaien, bijvoorbeeld door speciale confectie of hangwijze. Prachtige gordijnstoffen komen het best tot hun recht in combinatie met een zorgvuldig uitgekozen gordijnroede. Of laat uw gordijnen voeren. Gekleurde voeringstoffen geven een gordijn meer decoratieve mogelijkheden. Zoals een contrasterende kleur welke aan de zijkanten tevoorschijn kan komen.
Stoffen met bloemen, natuurlijke vormen als inspiratiebron, klassieke elementen uit het oude Rome en Egypte, stoffen met aparte finish lagen, foto’s gedrukt op gordijnen, grote vormen zoals ornamenten en een grote collectie velours voor de koude maanden. De trends zijn allesbehalve saai. Bij Lavé woninginrichting is het allemaal mogelijk.

Om de gordijnen op te hangen zijn er verschillende confectiemogelijkheden, een enkele, dubbele of triple plooi, als wave gordijn of op een roede. Het atelier maakt de gordijnen zoals u het wenst.

GORDIJNEN & TRANSPARANTEN | Headlam