Skip to content

Laminaat

Wonen is genieten in stijl

Quick-Step laat zich bij het samenstellen van de hout- en steendesigns met voortdurende nieuwe ideeën leiden door de kleuren in de natuur.
Quick-Step garandeert een vloer die perfect past in iedere interieur, zowel qua smaak als stijl. Met de aanschaf van een Quick Step vloer bent u zeker van jarenlang puur woonplezier.
Quick-Step is onderhoudsvriendelijk, comfortabel, warm, bestand tegen een stootje en tegelijkertijd heel natuurlijk.

Laminaat
Met Quick-Step® haalt u een uiterst milieuvriendelijke vloer in huis. Mensen kiezen steeds vaker voor hout als bouw- en decoratieproducten. Maar tegelijkertijd willen we met z’n allen onze bossen in stand houden. Daarom is de boscertificatie ontwikkeld: een nieuw hulpmiddel om het duurzaam beheer van onze bossen te verbeteren. Die PEFC-boscertificatie is recent aan Quick-Step® toegekend. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat je van de prachtigste houtdesigns kunt genieten zonder dat het bosbestand daarvoor geschaad wordt.
Bij Quick-Step® heb je de keuze uit een ruim assortiment vloeren. Dus we helpen je graag een handje om makkelijk je weg te vinden. Van onze klanten hebben we geleerd dat kleur het voornaamste criterium is bij de keuze van een vloer. Daarom hebben we al onze vloeren van licht naar donker gerangschikt, zowel de houtdesigns, de steendesigns als de badkamerdesigns. Brede planken, smalle plankjes, tegels of creatieve patronen laminaat.

Zwarte vloer: laminaat, vinyl of parket? | Quick-Step | Officiële Quick-Step -website