Skip to content

pvc

PVC is een vinyl vloer die al jaren gelegd worden op projecten. Inmiddels heeft de particulier deze vloer ook ontdekt. PVC is niet alleen mooi, maar ook sterk, comfortabel en makkelijk in onderhoud. Daarnaast is PVC geschikt voor vloerverwarming!

De PVC van MFLOR designvloeren zijn net zo veilig als kinderspeelgoed dat in de mond gestopt mag worden. De toevoeging GREEN achter alle merknamen van MFLOR staan voor het voldoen aan deze REACH reglementen. Zo weet u zeker dat uw vloer volkomen veilig is!

PVC van bijvoorbeeld Beautifloor zijn verkrijgbaar in verschilende houtdécors en hebben zelfs een oppervlaktestructuur. De houtdécors hebben de uitstraling van echte houtpanelen en passen bij elk interieur. De panelen zijn opgebouwd uit 4 lagen. De onderlaag is een kurklaag voor extra geluiddemping en warmteisolatie, dan komt er een HDF board voor stabiliteit en waar het UNICLIC verbinding aan vast zit, als derde laag komt de designvinyl en als laatste volgt de toplaag. Deze vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud, comfortabel, warm en hygiënisch. Door de hoge slijtvastheid zijn de vloeren ook geschikt voor druk belopen ruimtes.

Kijkt u gerust op de site van onze leveranciers voor meer informatie.