Skip to content

Velux zonwering

velux_logo

Voeg een unieke en persoonlijke stijl toe aan uw kamer
Er zijn veel redenen om voor daglichtregulering bij VELUX dakramen te kiezen voor VELUX raamdecoratie, buitenzonweringen of rolluiken. Hieronder noemen wij er slechts een aantal.

VELUX dakramen en VELUX raamdecoratie zijn voor elkaar gemaakt
U krijgt gegarandeerd een perfect passende combinatie met uw VELUX dakraam. Ongeacht de leeftijd van uw dakraam! Dit kan omdat VELUX ieder raamdecoratieproduct, buitenzonwering en rolluik zelf produceert.

Pick&Click!®
Met ons unieke, eenvoudig te monteren Pick&Click!® systeem, duurt montage slechts enkele minuten.

De perfecte keuze
Dit alles zorgt ervoor dat VELUX raamdecoratie, buitenzonweringen en rolluiken de perfecte keuze voor uw VELUX dakramen zijn. En omdat VELUX raamdecoratie verkrijgbaar is in allerlei kleuren en dessins kunt u eenvoudig een persoonlijke stijl in uw kamer aanbrengen.

Insectenhorren
Ventileren zonder last van binnenvliegende insecten
Met een VELUX insectenhor kunt u, zelfs met het dakvenster open, rustig met uw gezin eten zonder ongewenste gasten. De insectenhor wordt op de interieurafwerking gemonteerd, dus het dakvenster blijft normaal functioneren. En wanneer u de insectenhor niet hoeft te gebruiken, rolt u hem eenvoudig en snel op in de aluminiumcassette. Een insectenhor kan worden gecombineerd met alle typen VELUX raamdecoratie, buitenzonweringen en/of rolluiken.